För lite drygt ett år sedan påbörjade jag projektet att lära mig sticka strumpor, som ett steg mot att våga sticka en tröja. Det blev aldrig några strumpor. Eller, det blev en strumpa och när jag skulle göra den andra så blev det inte som jag tänkt mig och efter en tid blev jag så trött på den där strumpstickningen att jag kastade (!) bort den!

Sticka strumpor

Men jag vill ju fortfarande bli en sån som stickar och jag vill också bli en sån som kan sticka strumpor. Så jag har bestämt mig för att göra ett nytt försök! Jag har alltså påbörjat en strumpstickning igen. Den här gången tänker jag minsann få ihop ett par strumpor. Och för att inte misslyckas så tänker jag att jag stickar bägge skaften först och kan sedan sticka hälen ”samtidigt” på båda strumporna. På så sätt borde jag få hälarna hyfsat likadana och strumporna kanske kan bli till ett par!

Sticka strumpor

Jag har som synes bara kommit en liten bit på det första skaftet, och det blir inte jättesnyggt. Men jag tror tamejtusan att jag ska kunna bli ”en sån som stickar” någon gång i framtiden ändå. Och kanske kanske lyckas jag med att sticka en tröja där borta i framtiden någon gång!

Sticka strumpskaft

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.