För annonsören

Bloggen Diagnos:Kreativ kickade igång på allvar i början av 2017, sidan drivs av mig, Sandra, som ständigt arbetar för att skapa ett intressant innehåll för läsaren. Besökarstatistiken visar ett ständigt växande flöde av besökare vilket pekar på att det finns ett intresse för bloggens innehåll.

Bilder & Foton

Vill du använda mina bilder ser jag gärna att du kontaktar mig först. Jag kan leverera bilder i högupplöst format om så önskas. Kontakta mig för mer information.

Pressutskick & Gåvor

Jag tar gärna emot pressutskick och produktprover men det finns inga förpliktelser att utskick garanteras synlighet på bloggen. Alla inlägg som innehåller pressutskick eller gåvor är tydligt märkta enligt marknadsföringslagen. För eventuella utskick ansvaras ej vilket innebär att jag helt frånsäger mig skyldigheten att skicka tillbaka varan eller produkten till avsändaren.

Samarbeten & Annonser

Jag samarbetar gärna med företag och produkter som är relevanta för bloggens målgrupp och innehåll. Det kan handla om allt från sponsrade inlägg, ambassadörskap eller reklambanners. För att vara tydlig mot mina läsare så märks all reklam ut tydligt enligt marknadsföringslagen. Jag innehar f-skattsedel och företaget är momsregistrerat.

Är du intresserad av att annonsera eller sponsra inlägg här på Diagnos:Kreativ är du välkommen att kontakta mig via e-post så kan vi arbeta fram ett förslag tillsammans.

Kontaktuppgifter:

e-post: hej @diagnoskreativ.se

Instagram: @diagnoskreativ

 

Postadress:

Sandra Viklund

Diagnos:Kreativ

Återvändsgatan 6

944 93 Hemmingsmark