Om bloggen

Pyssel & DIYbloggen Diagnos:Kreativ kickade igång på allvar i början av 2017. Här får jag, Sandra (som du kan läsa mer om här) utlopp för min kreativitet och en chans att inspirera andra.

Jag har bloggat till och från sedan 2005 och den här bloggen kom till efter att min kreativa sida började ta lite för stor plats i min ”vardagsblogg”. Jag vill att Diagnos:Kreativ ska vara en levande diyblogg där läsaren ska hitta inspiration och tips i flera kreativa kategorier.

Återbruk, garn & hantverk ligger mig varmast om hjärtat. Det är också det som tar upp den största platsen här på bloggen. Men det betyder inte att jag inte tar ut svängarna ibland och provar på andra delar i den kreativa världen.

diyblogg

Jag strävar efter att variera inläggen här på bloggen så gott det går, för att till exempel inte trötta ut den som inte virkar men också för att kunna inspirera den som virkar.

Genom att gilla Diagnos:Kreativ’s Facebooksida eller följa bloggen via Bloglovin håller du dig uppdaterad om eventuella nya inlägg.

Diagnos:Kreativ har även ett eget Instagramkonto: @Diagnoskreativ och på Pinterest kan du följa vad jag inspireras av och planerar för projekt i framtiden.

Har du frågor eller funderingar så är du välkommen att höra av dig till hej @diagnoskreativ.se. Vill du lämna feedback eller har önskemål om något speciellt du vill läsa om här på bloggen är du också varmt välkommen att kontakta mig på e-post! <3

Spara