Efter att jag virkat färdigt mattan av påslakan hade jag ingen lust att fortsätta på sjalen som ligger och stirrar på mig i ”handarbetskorgen”. Men under den här årstiden, när man lätt hamnar framför tv’n om kvällar och helger så måste jag ju ha ett handarbete.

stickning

Helt utan plan och syfte rotade jag därför bland alla mina garner på jakt efter något att sätta händerna i. Hittade några nystan av mjukaste ull och tänkte att jag ville testa sticka i det. Sagt och gjort, la upp typ sjuttio maskor på ett par stickor och började sticka resårstickning.

stickning

Gillar hur garnet ter sig när jag stickar med det. Tidigare har jag bara använt det här garnet till virkning. Plötsligt känner jag att jag måste sticka en tröja i det här garnet!

Det var ju ett av mina mål med det här året, att sticka en tröja. Tiden är dock lite knapp för det inser jag nu men jag får lägga det målet på nästa år istället. Nu har jag i alla fall hittat ett garn jag vill använda!

stickning

Men den här stickningen tänker jag fortsätta på. Vet inte riktigt ännu vad det ska bli, tänker att jag ska sticka upp alla nystan jag har av garnet och om jag har riktigt tur så kan det till slut bli en filt i lagom tv-soffestorlek. Jag återkommer när jag har svaret!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.