Det är ju inte alltid som det man skapar blir som man hade tänkt sig. Och ibland blir det precis som man tänkt sig men kommer ändå aldrig till användning. Genom åren har jag virkat och stickat en hel del, allt från mössor till sjalar osv. Vissa saker kommer helt enkelt bara aldrig till användning. Så var det med den här sjalen, den har legat i en byrålåda oanvänd i alldeles för många år.

Återbruka garn

Virkad i ett fint, ganska dyrt, ullgarn dessutom. Så istället för att kasta bort sjalen som aldrig kommit till användning så repade jag upp hela arbetet. Onödigt att så fint garn inte ska komma till användning. Och när jag väl kommit på min briljanta idé om att återbruka garn från hantverk som aldrig kommit till användning så hittade jag plötsligt fler arbeten som jag repade upp. Så nu sitter jag här med ett gäng nystan av fint, återbrukat, garn och funderar på vad jag ska göra av dem?!

Har länge varit sugen på att sticka en sjal, har aldrig stickat en sjal tidigare utan alla mina sjalar är virkade. Har du tips på något mönster på en stickad sjal som inte är allt för avancerat? Tipsa gärna i kommentarsfältet!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.