För läsaren

Här på Diagnos:Kreativ vill jag att du som läsare ska få en positiv vistelse och inspiration till att skapa. Du kan läsa mer om mig och om bloggen under fliken Om i menyn ovan. Här nedan redogör jag mina tankar och riktlinjer kring reklam och annonser här på bloggen.

Märkning av reklam

För att kunna fortsätta leverera hög kvalitet på inläggen i bloggen så behöver också bloggen en inkomst, därför förekommer det ibland reklam och samarbeten bland inläggen. Alla inlägg där det föreligger någon som helst betalning bakom märks tydligt ut enligt rekommendationer och marknadsföringslagen.

Mina egna tips

Ibland kan det hända att jag tipsar om produkter eller företag utan att få betalt, dessa inlägg märks inte ut som reklam, eftersom att det inte är betalt. Det förekommer också att jag länkar till eller tipsar om mitt eget företag, vilket jag så klart inte får betalt för. Dessa inlägg är tydligt märkta med ”Inlägget innehåller reklam för min egen webbutik”.

Ingen kan köpa mina åsikter och det är en självklarhet för mig att alltid presentera mina egna åsikter och tankar.

Bilder

Alla bilder på webbplatsen är mina egna, om inget annat anges. Användning utan tillåtelse är inte tillåten. Att låna enstaka bilder till att publicera på en privat blogg är helt okej, om du tydligt märker ut källan och länkar tillbaka till Diagnos:Kreativ i anslutning till bilden. Kontakta mig gärna om du är osäker eller har funderingar!

Jag är medlem i branschorganisationen Influencers of Sweden som jobbar för ett etisk, upplyst och schysst klimat bland sociala media influencers (bla. Bloggare).