Egentligen var det inte alls det här jag skulle göra idag, det bara råkade bli så. Jag hade tänkt spendera min lediga måndag vid symaskinen när ögonen plötsligt fastnade på en glasflaska i mitt stökiga pysselrum. Skulle man inte kunna göra något med den där glasflaskan? Letade fram de små runda korkbitarna, som jag tidigare använt till bland annat det här (klicka på länken), och försökte räkna ut om jag hade bitar så att det skulle räcka till att täcka flaskan.

Kork

Utan att vara helt säker på om de runda korkbitarna, som ursprungligen suttit under kapsylen på sockerdrickflaskor någon gång under 90-(?)talet, skulle räcka så satte jag igång. Limpistolen och tungan rätt i mun för att få det så jämt som möjligt. Det blev såklart inte jättejämt men det får duga!

Kork

Materialet räckte och flaskan blev täckt med kork. Tänker att den kommer att bli finfin att sätta små blombuketter i till sommaren eller kanske använda som ljusstake om man sätter en sån där ljushållare där i? I vilket fall som helst så har jag nu en korkflaska och sitta vid symaskinen får jag göra en annan ledig måndag!

Korkflaska

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.