Om bloggaren

Snabbfakta

Sandra, 35 år och bosatt i en liten by utanför staden Piteå i Norrbotten. Mamma till en 12-årig dotter och sambo till en stöttande karl. Jag jobbar till vardags som redovisningskonsult på en redovisningsbyrå och bloggar gör jag på fritiden. Driver sedan 2009 också ett litet företag vid sidan av mitt heltidsjobb.

diy blogg

 

Förutom att vara kreativ som gillar jag djur och natur.

Vistas gärna utomhus och ofta med en kamera i ena handen.

Den varmare delen av året så odlar jag en hel del, främst grönsaker och annat ätbart, drömmer om att bli självförsörjande någon gång.

 

Den där kreativiteten då?

Kreativ har jag varit ändå sedan liten, de senaste åren har dock kreativiteten fått ta större del av livet och sedan början av 2017 har bloggen Diagnos:Kreativ blivit min plats att försöka inspirera andra till kreativitet. Jag har alltid nya idéer och ständigt växande anteckningsblock där jag skriver ner sånt jag vill prova på.

Oftast när jag skapar så vill jag att det färdiga resultatet ska ha ett användningsområde, men det händer också att jag bara skapar för den rogivande och meditativa kickens skull.

Handarbete

Jag började virka för några år sedan efter att jag fick en fixidé om att jag måste äga en filt av mormorsrutor. Numera finns det alltid minst ett pågående virkprojekt i min garnkorg och jag virkar allt från filtar till bokmärken.

På senare tid har försöker jag att komma överens med stickor också, jag älskar strukturen på stickade material och mitt mål är att någon gång lyckas sticka en egen ulltröja.

Återbruk

Det här med återbruk har blivit en liten sport för mig, om något ska kastas så måste det först genomgå en undersökning om man inte skulle kunna använda det till något annat. Då och då luskammar jag även second hand butiker i jakt på något att förvandla.

blogg

Spara