Jag tycker själv att det är roligt att grotta ned mig i siffror och statistik så därför tänkte jag bjuda på lite siffror från året som gått, även om 2019 inte varit det bästa bloggåret här på Diagnos:Kreativ. Du har väl inte missat inlägget från igår med en summering av 2019?

Under 2019 har bloggen haft över 47 000 besök av 35 000 olika användare! Störst andel nya läsare hittar hit via Pinterest och årets mest lästa inlägg är ett inlägg från 2017 med en beskrivning på hur jag flätar en korg med toarullar.

Snölykta diy

Bloggen har totalt 273 inlägg sedan starten 2016 men bara 20 av dem är skrivna under 2019, vilket säger en hel del om det här året. Av årets 20 inlägg så är inlägget om de återbrukade byrålådorna det som har fått flest läsningar.

Återbruka byrålådor

På Instagram där jag knappt varit aktiv under årets första tre fjärdedelar är följarna i skrivande stund 1059 stycken.

Den mest gillade bilden från 2019 är en bild på näverampeln som jag bloggade om i slutet av 2018, tätt följt av byrålådorna som även var det mest lästa inlägget 2019 och näverljuslyktan från hösten 2019.

Instagram

Pinterest som jag fortfarande vill lära mig mer om är en stor källa till trafiken här på bloggen. Där är det över 1900 stycken som följer Diagnos:Kreativ’s anslagstavlor och mina bilder har över 1,9 miljoner (!) visningar de senaste 90 dagarna. Just nu är det en bild på underlägget av vinkorkar som är den populäraste och den har 17,3 tusen visningar.

Koka vinkorkar

Nu tycker jag att vi stänger det här året och blickar framåt! Tack för att du tittar in här och läser, gillar, delar och följer och allt vad det då heter! 🙂

Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År! <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.