Dags att lämna det gamla och kliva in i ett nytt år igen. I vanlig ordning ska jag försöka mig på att sätta några mål för det nya året och ge en liten inblick i hur jag tänker mig 2020 med Diagnos:Kreativ.

Virkad kasse

För tredje året i rad tänker jag säga följande: När jag tittar tillbaka på året 2020 vill jag kunna säga att jag tagit ännu ett steg framåt i mitt skapande. Jag vill kunna se någon sorts utveckling och framförallt vill jag att skapandet ska vara förenat med glädje och nyfikenhet.

Under det nya året vill jag utforska nya material och tekniker. Jag har sneglat på bland annat läder en tid nu och det är under 2020 jag provar skapa mer i det materialet tänker jag. Den stickade tröjan som jag tjatat om i flera år kan jag inte heller riktigt släppa, är det det här året som jag äntligen stickar en tröja?

Grytunderlägg

Jag vågar mig inte på att sätta något mål för antal blogginlägg per månad eller vecka. Har insett att det är onödigt att sätta den pressen på sig själv, istället fokuserar jag på att det ska bli inlägg ett överhuvudtaget av det jag skapar. Och med tanke på hur många nya idéer jag har hunnit samla på mig under de senaste månaderna så hoppas jag att bloggen ska bli mer levande under 2020 än vad den var året innan!

Virkad korg

Jag har ett par idéer på virkmönster jag vill kunna ”släppa” under året. Jag hoppas på ett ännu bättre samarbete med symaskinen och det finns fortfarande pysselmaterial som ligger orörda i mina gömmor. Jag tror ni fattar, jag är peppad på att köra igång det nya året och hoppas att ni vill hänga med mig ännu ett år! Nu kör vi!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.