Året lider mot sitt slut och jag tänkte försöka mig på att summera året 2019 här på Diagnos:Kreativ. Ännu ett år i berg och dalbanan.

Makramé

Vi börjar med att kolla vilka mål jag satte för året, vilket inte var så tydligt. Jag använde ordet ”hållbarhet” som ledord för året och deklarerade att jag tänkte välja bort instagram en period. Tanken var att genom att välja bort Instagram orka ge mer kärlek till bloggen och fortsätta skapa för kreativitetens skull. Men sen blev jag sjukskriven under vårvintern och kreativiteten fick ligga i dvala en period. Så den där hållbarheten vet jag inte om jag lyckades så bra med.

Kottar

Men en regning söndag i september, det var då allt vände tack vare den där virkade sjalen. Jag hittade tillbaka till kreativiteten och har spenderat en hel del tid i mitt pysselrum under hösten och början av vintern. Jag gläntade på dörren till Instagram igen och hittade tillbaka till glädjen med att vara kreativ.

Det har blivit en del pyssel med näver under hösten men mest nöjd är jag nog med att jag lyckades ro i hamn att skriva färdigt mönstret till Vilmas ruta.

Näverlampa

En annan sak som jag också är ganska nöjd med är att jag har pysslat en hel del som aldrig visats i digitalt format. Det vill säga, jag är kreativ för kreativitetens skull emellanåt och struntar i att få ett resultat att ”visa upp”. Men en del av det som inte visats hittills kommer kanske under nästa år här på bloggen också! 🙂

I början av året skrev jag också att jag ville bli vän med symaskinen. Och jag tror minsann att efter den här hösten är jag på god väg. Nu kan vi nästan samarbeta i alla fall även om jag fortfarande räknar mig som nybörjare.

Ljusstakar

Så för att summera året lite kort kan man väl säga att det gick ganska trögt de första tre fjärdedelarna av året men tog sig ganska bra där på slutet. 😉 Jag ser framemot året som kommer och tänkte bjuda på några tankar inför det nya året i ett eget inlägg om ett par dagar.

Gott Slut till er alla som kikar in här. <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.