För väldigt längesedan kasserade vi en byrå i furu som gjort sitt. Som den samlare jag är så sparade jag två byrålådor till ett kommande projekt.

Återbruka byrålåda

Jag hade stora planer om att samla på mig fler sorters lådor och göra en vägghylla modell lite större. Men samlandet blev aldrig något mer än de två lådorna. Och när lådorna legat tillräckligt länge och tagit onödig plats i mitt för tillfället väldigt stökiga pysselrum så fick det lov att vara nog.

Byrålåda på väggen

Jag sågade av den utstickande delen av lådornas framsida och sedan skruvade jag helt enkelt upp dem på väggen. Funderade på om jag skulle måla dem eller åtminstone tapetsera lådans botten, hyllans ”baksida”. Men beslutade mig för att låta dem vara omålade, till att börja med i alla fall.

Vägghylla av byrålåda

Och vips hade jag fått mig ännu en förvaringslösning till mitt pysselrum! Kanske får lådorna sig lite färg eller möjligen en tapet i framtiden men det får duga så här till att börja med!

Återbruka byrålåda

Jag är grymt peppad på att röja upp stöket i pysselrummet och kanske placera en byrå på väggytan under lådorna. Ska bli skönt att få ordning i röran igen och bättre översikt över alla prylar!

1 Comment

  1. Sanna 13 maj, 2019 at 8:34 e m

    Ibland är det enklaste det som är det vackraste <3 Superfint!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.