Så här mitt i påskhelgen har det blivit dags att summera månaden mars hos Diagnos:Kreativ. Som vanligt går tiden alldeles för fort och dygnets timmar är för få. Men jag har ändå hunnit med att vara kreativ. Vi kör månadssammanfattningen i samma format som förra månaden och februarilistan byter namn till månadslistan. Häng med!

murgröna

Månadslistan

Månadens tyngsta – Tapetseringen av pysselrummet är fortfarande pågående. Att ta tag i det har varit månadens bästa men också månadens tyngsta projekt.

pysselrum

Månadens roligaste – Att tälja. Jag går fortfarande runt och funderar på vad jag ska tälja här näst och hur jag ska få tag i material att tälja en kåsa av.

Månadens bästa – Återbruket av högtalaren. Så kul att förvandla en pryl till något helt annat!

Månadens tålamodsprov –  Det får bli String Art tavlan, jag vet inte hur många gånger tråden släpper från spikarna när jag försöker vira tråden runt.

Månadens sämsta – Att försöka virka med elkablar var nog månadens sämsta idé, men makraméampeln blev ändå helt okej!

garnrullar

Pågående projekt

Virkandet av Mormor Vilmas ruta pågår fortfarande, det har inte gått så mycket framåt den här månaden men ett par rutor har jag i alla fall fått ihop. Även stickningen blir det ett varv då och då på, inte direkt kommit så mycket längre där heller sedan förra månadsrapporten. Jag har ett String Art projekt som jag håller på att avsluta också, det får ni förhoppningsvis ta del av inom den närmsta tiden.

Statusrapport för inte-köpa-nytt-utmaningen

Jag har inte köpt något nytt den här månaden, inget pysselmaterial i alla fall. Däremot köpte jag mig en teknikpryl som eventuellt skulle kunna hamna under ”pysselsaker” för ett par veckor sedan. Jag ska berätta mer om den sen.

Sedan tidigare har jag undantagit inköp till renoveringen av pysselrummet från ”utmaningen”. Det lutar åt att det blir förvaringslösningar från IKEA och jag ser en utmaning i att åka till IKEA utan att lockas att köpa prylar att använda till annat pyssel än själva iordningställandet av pysselrummet. Vi får väl se hur det går med det!

Kommande månad

Jag har de senaste dagarna fått lust att knyta makramé igen. Bomullsgarnet har åkt fram och jag har klippt längder till en ampel. Är även sugen på att knyta en väggbonad. Förhoppningsvis hinner jag med något av det under den här påskhelgen.

Makramé

Och så pysselrummet då, det hoppas jag kunna färdigställa under april. Jag är sjukt ivrig att få ordning på förvaring för mina pysselmaterial och få en ”arbetsplats” där jag kan lämna pågående projekt framme utan att de är i vägen.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.