Dags att summera årets näst sista månad. Om den förra månaden var min mest okreativa så har det nog varit nästan helt tvärtom den här månaden. Jag har haft så många idéer om saker jag velat testa, flera av dem har jag påbörjat. Några har jag hunnit avsluta och visat upp under månaden men jag har ett par kvar som kommer här framöver.

Fjäder String Art

String Art ↑ var riktigt roligt att testa, jag har ett projekt till på gång där men är inte riktigt nöjd med resultatet så jag funderar på att börja om från början igen.

Kaktusarna i lera ↓ var också en av den här månadens pyssel.

Kaktusar i lera

Den här tiden på året har vi knappt några timmar alls med riktigt dagsljus här uppe hos oss. Det speglar sig främst i frekvensen på inlägg här på bloggen. Jag har helt enkelt ingen lust att fota till ett inlägg när ljuset är så kasst och då hoppar jag över att blogga för stunden också. Eller så utnyttjar jag det kassa ljuset och fotar i skenet av stearinljus. ↓

kusudama

Papperspysslet med de utrivna boksidorna ↑ som blev mitt bidrag till monthly makers var riktigt roliga. Jag kommer att fortsätta papperspyssla en del den kommande tiden men vad resultatet blir är osett ännu! 🙂

Jag har äntligen färdigställt den virkade mattan och påbörjat ett nytt handarbete. Planen att försöka klura ut mönstret till den virkade rutan jag fyndade i arvegodset från mormor ligger i startgropen och parallellt med det är jag sugen på att starta upp ännu en virkning(!).

virka ruta

Nästa månad är ju julmånaden, jag är tyvärr inte så mycket för julen. Eller klart att jag är för julen, men julen för mig är mest koncentrerad till själva julhelgen så att börja julpyssla redan i november är inte riktigt min kopp av te. Det lär alltså inte bli så mycket julpyssel här på bloggen. Om jag pysslar något juligt så lär det bli närmare julen, eller till och med efter (!) julen. Men man vet aldrig, plötsligt kanske jag står där med värsta julfeelingen och pysslar ändå.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.