Dags att sammanfatta augusti som blev lite kort här på bloggen med anledning av sommarpausen. Att pausa under sommaren var riktigt välbehövligt. Ibland behöver jag den där pausen att kunna skapa utan att ”känna press att publicera på bloggen”. För även om jag alltid skapar för mig själv och har massor av saker som jag vill prova på så kan jag också känna pressen att hålla bloggen levande med nytt material och nya inlägg.

Virkad filt

Månadslistan

Månadens tyngsta – Det flätade hundkopplet, pga. att det tog så lång tid att göra!

Månadens roligaste – Är nog inget av den här månadens som sticker ut som det ”roligaste” allt har varit kul att skapa.

Mobil av kottar

Månadens bästa – Får bli mobilen av kottar. Gillar att den hänger där i mitt köksfönster.

Månadens tålamodsprov – Kanske kvalar grundmålningen av piedestalen in här!? I made it!

Månadens sämsta – Att jag brände mig på limpistolen när jag limmade juteväv på en skokartong.

Målad piedestal

Pågående projekt

Jag har planerat in ett inlägg som kommer lite senare i höst om alla mina pågående projekt. För eh, ja de börjar bli liiite för många till antalet just nu! 🙂

Statusrapport för inte-köpa-nytt-utmaningen

Ehh, jag gjorde ju en ”halvårssummering” i början av juni. Vet inte vad jag tänkte på men den 1:a juni är ju liksom inte halvårsbrytet. Nåväl, det går bra med köpstoppet fortfarande. Visst har jag saker som jag skulle vilja köpa men det får vänta tills 2018 har passerat. Och behöver jag fortfarande köpa det efter nyår så kanske det är värt att köpa.

Jag har handlat på second hand under sommaren. Några meter spets som jag har tankar om att använda i ett par olika pyssel framöver.

Kommande månad

Jag hoppas på att kunna spendera mer tid i pysselrummet som varit en bastu hela sommaren. Här vill jag fortsätta lära känna symaskinen och skapa med naturmaterial som jag samlat på mig under sommaren. I planen ligger också att skapa ett par lampor och eventuellt några ljuslyktor. Vi får se hur det artar sig helt enkelt!

Strandfynd

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.