Dags att lämna årets andra månad bakom sig, jag ska försöka summera månaden och blicka fram mot nästa.

Februari har för mig varit en ganska produktiv månad, även om jag delvis varit frånvarande från bloggen med både magsjuka, feber och en oplanerad bortavaro. Den här månaden är det pärlor som har dominerat mitt skapande tror jag. Först en kaffebricka till allahjärtansdag och sedan en del vävande med pärlor. Jag har ett par projekt kvar med pärlor som jag förhoppningsvis kan visa er snart.

Pärlor

En annan sak som har dominerat den här månaden är tapetseringen av dotterns rum. Tapeten är på plats och vi har börjat inreda. Ni har fått ta del av Lackbordet som genomgått en makeover, hört talas om en blivande tavelvägg och det kommer mer så småningom. Efter tapetsering så följer ju också tapetrester, vi får se vad som blir av dem den här gången.

tapeter

Jag har virkat färdigt sjalen som jag skrev om igår, men annars har jag nästan inte virkat alls. Har ett hundtäcke jag stickar på lite då och då men det känns som att det aldrig kommer att bli färdigt! 😉 Däremot sprang jag in på garnaffären idag för att köpa garn ↓ till ett projekt jag har skissat på en tid. Det är ett litet större projekt som förmodligen inte kommer att bli färdigt under nästa månad men jag lovar så klart att visa er när jag har rott det i hamn!

Annars så njuter jag av att ljuset är på väg tillbaka, vi här uppe i norr kliver in i vårvintern och har fått rejält med snö dumpat över oss de senaste dagarna! Jag har tusen idéer och inspirationen sprudlar. Månaden mars kan komma, jag är redo!

Spara

Spara

1 Comment

  1. Beautiful Life 2 mars, 2017 at 2:58 e m

    Åh vad fint det var med pärlor runt blomkrukorna! 😀

    /Anna

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.