Ännu en månad har passerat och det är dags att kliva in i månaden april. Vi tar och kikar på vad som blev gjort under månaden som gick. Mars var en riktigt produktiv månad när det kommer till min kreativa sida.

Återbruk

Det kan nog vara så att återbruket har dominerat den här månaden. Även om det inte varit några stora remake-projekt så har jag återanvänt, piffat upp och återbrukat en hel del. Jag gjorde en bukett av återbrukade knappar, sminkbordet fick ny färg, näverkorgar blev hängande krukor, jag flätade korgar av toarullar och i slutet av månaden förvandlade jag ett par krukor som bidrag till månadens tema i Monthly Makers.

Virkning

I månadssammanfattningen för februari hintade jag om ett kommande lite större virkprojekt. Det är just nu pågående och går sakta (väldigt sakta) framåt. En liten sneek-peek på bilden här nedan, berättar mer när jag kommit lite längre…

Annars så har jag virkat en flodhäst, några mormorsrutor till evighetsprojektet och påbörjat ett par mindre projekt som jag ska visa så snart de är färdiga. Ni fick också se de virkade korgarna som jag nu faktiskt lämnat bakom mig (för en stund i alla fall)! 🙂

Annat pyssel

I februari började jag väva med pärlor, vilket fortsatte en bit in i mars också med en mobilväska som resultat. Jag pysslade med fimolera och gjorde både bokmärken och magneter. Jag har också tagit ett steg in i makramévärlden och kan bli kvar där under ett par månader framöver också känner jag.

Den kommande månaden

När jag summerade februari så kikade vi in i det nya ”pre-teen rummet” som fått ny tapet och inredning. I början av mars fick sminkbordet ta plats i rummet och sedan dess har det stått lite still i inredningen. Vi väntar bland annat på en soffa och delar till det som ska bli ett skrivbord/pysselbord. Fortsättning följer alltså.

Jag måste också berätta om en stor förändring, det är nämligen så att jag under april kommer att kliva på en heltidsanställning. Även om jag hoppas att jag kommer fortsätta blogga & pyssla i samma utsträckning som tidigare så finns det risk att energinivån är lite låg de första veckorna… Hoppas att ni kan ha överseende med det! 🙂

Men det finns ändå mycket jag tänkte hinna med under den kommande månaden. Jag vill fortsätta fördjupa mig i makramé, träna på att fläta i näver (fast utan näver), använda symaskinen som jag lånat från mamma men inte plockat fram ännu och sen så ska en väl hinna med att både virka och sticka lite då och då. En sak som jag däremot inte kommer att lägga min tid på är påskpyssel. Det är ändå inte riktigt min grej att pynta till påsken, ett påskris kan det dock bli tal om att plocka in.

Vad vill du se mer av här på bloggen under April?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.