Det har redan gått en månad sen sist och nu är det dags att summera månaden oktober.

Även om det bara delvis har märkts här på bloggen så har det här varit en av de mest okreativa månaderna på väldigt länge i mitt liv. Jag har inte alls varit inspirerad och jag tror att det har att göra med att det har varit fullt upp med mycket annat under en tid nu.

Jag var ju på den där inspirationshelgen i Saxnäs i början av månaden, tror att den helgen har tagit upp en hel del av min tankeverksamhet de senaste veckorna. Har nog inte riktigt smält alla intryck från den helgen ännu. Och det har nog stulit en del av min kreativa inspiration den senaste tiden.

virka inspiration

I vanliga fall har jag flera projekt på gång, både i tanken och i handling. Men under oktober har jag inte alls haft lust att avsluta de projekt jag har i gång och jag har gjort några tafatta försök att starta nya men de har liksom inte blivit något bra av det.

Det går ju inte att pressa fram inspirationen och jag hoppas och tror att det vänder nu när november smyger in och jag förhoppningsvis får lite mer tid över till roliga saker.

restgarnsfilt

Nu får ni ju inte tro att jag går omkring här och inte har några idéer. För det har jag ju! Jag har fortfarande tusen saker jag vill prova på och under helgen som gick handlade jag lite verktyg till en av alla idéer. Under den kommande månaden hoppas jag kunna visa er hur jag förvandlat vardagsrumsbordet, pysslat ihop några ljuslyktor och om jag kommer ihåg att ta med mig kameran till jobbet så tänkte jag visa hur jag piffat min arbetsplats med några DIY’s.

Sen så håller jag också tummarna för att jag fått tillbaka lusten att virka och hinner virka mig en ny mössa eller två!

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.