Det har blivit dags för den första månadssammanfattningen sedan bloggens sommaruppehåll. Ett välbehövligt sommaruppehåll som har gett mig massor av energi. Sedan sommaruppehållet har det fullkomligt sprutat idéer ur mina tankar och jag har hunnit en hel del kreativa timmar.

Bloggen har också fått ett nytt utseende under hösten och jag tar tacksamt emot feedback om det är något som ni saknar eller något som känns störande där man läser bloggen.

virka

Jag hade satt som mål att vara med i den kreativa utmaningen Monthly Makers varje månad men blev tvungen att revidera det målet lite för att kunna koppla bort bloggen helt under sommaren.

I September hakade jag på igen och nu hoppas jag att jag lyckas hålla i året ut. De små ljuslyktorna i makramé har gillats av både er och så klart oss här hemma. De ger ett otroligt mysigt sken. Finns risk att jag tillverkar fler under hösten!

kreativa makramé

Lamporna jag förvandlade har fått ta plats på stugan och nu när mörkret sänker sig om kvällarna så får de äntligen sprida lite ljus också!

kreativa timmar

Och på tal om lampor, den mörka årstidens intågande har fått mig att inse att jag behöver fler lampor. Den återbrukade jordgloben lyser upp ett hörn i vardagsrummet men jag har fler idéer kring lampor och ämnet lär återkomma framöver!

Jag har tagit hem de täljda träbitarna från stugan och fortsätter att slipa på dem här hemma. ↓ Tänker testa olja in en del av dem och kanske provar jag måla också.

tälja sked kreativa

Jag letar fortfarande efter virklusten som har försvunnit, och tills dess att jag hittat virklusten igen tänker jag här framöver dela med mig av några virkningar jag gjort tidigare.

Annars så har den senaste tiden mest handlat om återbruk känns det som och det kommer mera. Den kommande månaden vill jag fortsätta utforska näverflätning med alternativa material. Om ni hänger med mig på Instagram så har ni kanske sett att jag har tapetserat. Och tapetsering innebär ju tapetrester, vilket jag ser framemot att skapa med! 🙂

Nästa helg åker jag på en inspirationshelg tillsammans med andra kvinnliga företagare och influensers. Jag ser framemot helgen och att komma hem fullproppad med inspiration och energi! Vi ses!

Spara

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.