Dags för månadssammanfattning igen. Det har tyvärr inte hänt så jättemycket här på bloggen sedan förra månadsuppdateringen. Inte så mycket som jag hade tänkt i alla fall.

Iordningställandet av pysselrummet pågår för fullt och den här långhelgen spenderar jag med att försöka få de sista prylarna på plats. Förhoppningsvis kan jag snart visa det helt färdiga resultatet.

Sanningen är dock den att jag har pysslat en del, tiden och lusten att blogga har dock inte varit jättestor men jag tänker att maj ska bli snäppet bättre än vad månaden april var. Vi kör en månadslista i alla fall, häng med!

Pysselrum

Månadslistan

Månadens tyngsta – Att skruva förvaringsmöbler till pysselrummet! Gahh, min rygg är inte jättenöjd efter monteringen.

Månadens roligaste – Ritplattan, jag försöker fortfarande lära mig funktionerna men oj vad roligt det är. Huvudbilden längst upp i det här inlägget har jag gjort med hjälp av ritplattan.

Månadens bästa – Väggbonaden i makramé, trots min utvecklingspotential i knytandet så är jag nöjd med resultatet!

Månadens tålamodsprov – String Art tavlan, ser att det var samma sak på den här punkten förra månaden också!

String Art

Månadens sämsta – Det får bli min närvaro på sociala medier & bloggen, visst behöver man ibland vara närvarande i det vanliga livet också men april har verkligen varit en botten månad på blogg & Instagram. Bättring till nästa månad tack! 🙂

Pågående projekt

Ehh, jag kan ha råkat börja med en ny virkning. Den borde bli färdig under nästa månad och då ska ni få se resultatet. Pysselrummet är väl också ett pågående projekt och jag försöker skapa olika förvaringslösningar förutom de möbler jag köpt. Stickningen går sakta framåt men jag är inte ens halvvägs ännu. Virkandet av mormor Vilmas ruta har stått still sedan förra månaden.

Pågående projekt

Statusrapport för inte-köpa-nytt-utmaningen

Ja, vi åkte till IKEA i början av månaden för att handla bland annat inredningen till pysselrummet, som jag hade ”undantagit från utmaningen”. Lite fegt kan en tycka, jag hade kanske kunnat fixa det genom second hand men då hade det tagit rätt så lång tid att färdigställa rummet innan jag fått ihop de möbler som behövs. Nåväl, jag lyckades hålla mig från att köpa något annat där på IKEA.

Däremot föll jag för frestelsen på Clas Ohlson en vecka senare när jag köpte två små paket med spik till ett String Art projekt jag vill göra. Onödigt när jag dessutom hittade spik i en garderob nu när jag rensar mina pysselgömmor! Att mitt första snedsteg från utmaningen att inte köpa nytt är att köpa spik och inte garn eller pennor är ju dock lite roligt. Nya tag nästa månad! 😉

Kommande månad

Med månaden maj kommer våren här uppe i norr (vi har fortfarande en halvmeter snö kvar på gräsmattan!), jag har några utomhus projekt jag vill ta tag i men annars kommer nog nästa månad mest att handla om pysselrummet, och färdigställa sånt jag har påbörjat.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.