Som traditionen lyder så kommer här en summering av året som har gått här på bloggen innan det är dags att vända blad.

Pappersdiamanter

Det känns som att jag har varit ganska ”oaktiv” med bloggandet men när jag tittar i arkivet så har det trots allt blivit 33 inlägg här på bloggen i år, det är 13 st mer än förra året. 2 youtubevideor har jag också fått ihop och ett gäng inlägg på instagram.

Och när jag tittar där i arkivet så kan jag konstatera att jag har stickat mer än vad jag har virkat, jag har faktiskt inte haft fram virknålen på hela 2020(!?). Det måste det bli ändring på.

Stickad mössa

Det hände även något i december, jag julpysslade som aldrig förr! Julpyssel har väl inte riktigt varit min grej tidigare men jag skyller på att det är konstiga året gjort mig julpysslig. Pappersgranen här nedan fick aldrig något eget blogginlägg men på Instagram finns ett filmklipp på hur jag gjort den. Kanske kommer det ett blogginlägg om den lagom till nästa jul?

Pappersgran

I fjolårets summering skrev jag: ”En annan sak som jag också är ganska nöjd med är att jag har pysslat en hel del som aldrig visats i digitalt format. Det vill säga, jag är kreativ för kreativitetens skull emellanåt och struntar i att få ett resultat att “visa upp”.” Och så har det även varit det här året, jag har varit kreativ utanför sociala medier och blogg och utan ”krav” på att resultatet ska bli perfekt. Tänker försöka att ta med mig det under nästa år också.

Pysselförvaring

Och självklart har jag kreativa planer för nästa år också. Återkommer med dem i ett eget inlägg på andra sidan årsskiftet. Ha ett gott slut & tack för att du tittar in här i min kreativa bubbla! <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.