Det har väl inte undgått någon att årets fyra sista månader här på Diagnos:Kreativ har varit lite inläggsfattiga. Men den första delen av året har det ju ändå pysslats en hel del så vi fokuserar på det som blivit gjort och tar en tillbaka blick på 2018.

Spegelram
Inlägget om spegelramen finner du här: Naturinspirerad Spegel

2018 är andra året med Diagnos:Kreativ och statistiken för året ser ut så här:

  • Antal nya inlägg under året: 70
  • Årets mest lästa inlägg är Flätad kasse med handtag
  • Kategorin där flest inlägg blivit publicerade är Återbruk
  • Under året har bloggen haft över 30k olika besökare vilket får mig att bli lite röd om kinderna! 🙂
Pysselrum

Inför 2018 satte jag några mål för året. Och i ärlighetens namn så har jag bara lyckats med ett av målen (så typiskt mig!). Men det blev ju en hel del skapande ändå!

Pysselrummet

Det enda av målen för åren som jag fixade var att bli färdig med pysselrummet. Jag är så otroligt glad att jag äntligen har ett helt rum med pysselprylar som jag kan stänga dörren till och lämna hur stökigt jag vill.

Under våren fick ni hänga med i renoveringen och iordningställandet. Alla inlägg har hamnat under taggen Pysselrum som du hittar här.
Jag behöver fortfarande få upp ett par tavlor på väggarna tror jag, eller kanske fler förvaringshyllor. Men annars så är pysselrummet helt klart och jag ser framemot många timmar där under åren som kommer!

Makramé

I början av året skrev jag att jag ville kunna se tillbaka på 2018 och tänka att Diagnos:Kreativ blivit lite bättre än året innan. Och visst har det väl ändå blivit bättre, även om jag känner att jag inte nått ändå fram till dit jag vill. Men då finns det ju något att jobba med under nästa år också! 🙂

Kottar

Ni som tittar in här då och då verkar gilla mina flätade korgar/krukor och kreationer. Jag gillar dem också! Det finns så klart planer om fler inlägg och kanske en beskrivning på hur jag gör också.

Virka disktrasa

Stickning & Virkning har det blivit lite sämre med under 2018 igen. Det är ju så mycket annat jag vill hinna med. Den där stickade tröjan som jag fortfarande drömmer om att påbörja blev ju inte till det här året heller. Tror inte att jag vågar mig på att skriva upp det på min ”vill-göra-lista” igen…

I morgon tänkte jag berätta hur det har gått med mitt köpstopp under 2018. Missa inte det! 😉

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.