Ett helt nytt år ligger framför och jag har som vanligt en massa tankar och idéer om vad jag vill göra under det nya året. Och det här med att sätta mål för året som kommer är jag ju väldigt bra på men sen att uppnå målen verkar jag ha väldigt stora problem med. Tänker därför inte sätta några direkta mål för 2021 utan jag tar året som det kommer, det är jag ju ganska bra på verkar det som!

Jag fortsätter i återbrukets tecken och ska försöka skapa utav sådant som redan finns hemma. Mitt garnlager är fortfarande rätt så stort och när jag har lyckats minska det ytterligare lite till så tänker jag kanske unna mig lite nytt garn. Och eftersom att jag inte virkade något alls under föregående år så ska jag försöka få till åtminstone ett par virkningar det här året! I skrivande stund har jag två nystan kvar att sticka på ponchon jag påbörjade i höstas, blir det i år jag vågar mig på att sticka en tröja?!

Sticka Poncho

Jag har ett lager av papperskassar som det finns några olika kreativa planer för. Vi får väl se vart det landar! Annars är de där pappkassarna ju alltid bra att ha sen när det lider mot jul…

Symaskinen som jag börjar bli vän med, även om det går i vågor, ska få jobba även under det här året. Tänkte ge mig på att sy en hundbädd igen och så drömmer jag om att sy en hängmatta av jeans.

korgspån

I mitt pysselrum finns en hel hög med spån som man flätar korgar av (kommer från arvegodset av mormor) som jag sneglat på under några år nu. I år ska jag ge mig i kast att skapa utav det, om det blir någon korg återstår dock att se!

Jag ser framemot ännu ett kreativt år med massor av pysseltid.

Kreativt kaos

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.