Det var då det hände, en regnig söndag i september alltså. Jag tog mig äntligen ut ur min pysseldvala. Vågar visserligen inte ropa hej ännu, det är så färskt men det känns roligt och jag ser försiktigt framemot en kreativ höst och vinter.

Virkad sjal

Jag hade tröttnat på att sticka några maskor varje kväll på ”tillfrisknadsfilten” som aldrig blir större eller färdig. Sneglade på mina lådor med garn och började fingra på dem. Visst skulle det vara roligt att virka något, det var sååå länge sedan sist. Som alltid kom jag fram till att jag hade garn nog till att virka en barnfilt och jag började googla efter inspiration till ett mönster.

Av en slump hamnade jag på mönstret för Snäckskalssjalen hos Saanis Design och innan jag visste ordet av det så hade jag börjat virka på en sjal!

Snäckskalssjal

Så nu tänker jag virka på den här sjalen tills dess att mitt vinröda garn är slut. Sedan får vi se vad som händer där näst! Jag har gläntat försiktigt på dörren till det stökiga pysselrummet och hoppas att det är i höst jag får tillbaka lusten att skapa på riktigt! Vi får väl se vad som blir! <3

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.