Med tanke på att jag inte lyckades så bra med mina mål för 2018 så vore det kanske bäst att inte sätta några mål för det kommande året men jag vill ändå formulera några ord om hur jag tänker att 2019 ska bli här på bloggen.

Virkad korg

När jag tittar tillbaka på 2019 om ett år vill jag kunna säga att jag tagit ännu ett steg i mitt skapande. Att bloggen blivit ännu lite bättre och att innehållet inspirerar dig som läser ännu lite mer. Hur, har jag inte riktigt kommit fram till ännu.

Hållbarhet & naturmaterial

Jag hintade i ett tidigare inlägg att jag vill ha kvar Återbruket & naturmaterialen under året som kommer. Och även om jag häver köpstoppet så kommer jag att anamma ett sparsamt köpande under 2019. Bara sådant jag verkligen behöver ska köpas och alla inköp ska vara genomtänkta. Jag tänker att Hållbarhet blir årets ord och jag ska försöka skapa utefter det.

Återbruka Jeans

Jag ser framemot att göra nytt av något gammalt och skapa av oväntade material! Att använda symaskinen till sånt som symaskiner är till för och inte till för. Kanske blir vi bästa vänner symaskinen och jag det här året?

Den senaste tiden har jag blivit mer och mer sugen på att rita och teckna. Jag vet inte om det bara är en tillfällig fas eller om det blir något som kommer att följa med en längre tid. Vi får väl se hur länge det hänger kvar.

Skissblock

Sociala medier

Till att börja med kommer jag att välja bort Instagram en period. Älskar inspirationen och ”sammanhållningen” som finns på Insta men allt det där härliga stressar mig oerhört mycket. Diagnos:Kreativ kommer självklart finnas kvar på Instagram också men fokus blir på bloggen, i alla fall tills dess att lusten kommer tillbaka.

Om du inte följer mig via Bloglovin så är Facebooksidan Diagnos:Kreativ en möjlighet att få notiser om när nya blogginlägg dyker upp.

Under 2019 vill jag också utveckla & lära känna Pinterest mer. Älskar den communityn och tror att det går att göra mer där än vad jag gör idag.

Virkade blommor

Jag ser framemot det nya året och hoppas att jag ska kunna inspirera till skapande även i framtiden!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.