I mina gömmor av pysselmaterial hittade jag ett gäng knappformar i trä som jag började leka lite med. Lade dem i olika mönster och såg att de skulle kunna passa till att göra ett underlägg utav.

Grytunderlägg trä

Jag limmade fast knappformarna på ett kartongark med limpistolen i den form jag ville ha dem. Sedan använde jag en tapetkniv för att skära bort kartongen som blev kvar utanför knappformarna. Och när jag gjort en kunde jag inte sluta utan gjorde fyra små ”glasunderlägg” av bara farten.

Glasunderlägg trä

Min kära sambo påpekade att det där kartongarket kommer minsann att blötas upp när man spiller på det och att konstruktionen aldrig kommer att hålla. Han kan visserligen ha rätt i det han säger men jag tänker testa hur länge det håller och sedan komma på någon annan bättre lösning om jag måste. För knappformar, det har jag kvar i mängder!

Underlägg trä
grytunderlägg trä

Knappformarna hittade jag såklart i arvegodset från mormor och när jag har använt ett gäng av dem till att göra ett grytunderlägg i en bättre konstruktion än den ovan så ska jag hitta på något fiffigt med resten av dem också. Frågan är bara vad? Har du några idéer?

Underlägg knappformar

Här hittar du några inlägg med underlägg jag gjort tidigare.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.