I början av det här året skrev jag om att jag hittat nåltovningsprylar bland arvegodset från mormor och att jag ville testa nåltovning. Och visst har jag testat! Jag började i våras med några trevande försök, hade ingen aning om hur eller vad jag skulle göra, men ändå blev jag fast.

Nåltovning äpple

Sedan kom det annat pyssel emellan och lådan med ull och nåltovningsnålar fick åka tillbaka till hyllan. Tills dess att lådan åkte fram här om veckan igen. Nåltovningen är nämligen helt perfekt att pyssla med om kvällarna har jag lagt märke till. Det kräver noll tankeverksamhet om man inte har några större planer med sin tovning. Och det har jag inte, inte just nu i alla fall.

Nåltova äpple

Jag försöker mest lära mig vad som händer med ullen och behärska tekniken med det material jag har att tillgå. Men visst har jag googlat kardad ull och varit farligt nära att klicka hem både nya nålar och en massa härlig ull…

Jag bestämde mig dock för att inte förivra mig och klicka hem något innan jag tovat upp all den ull som redan finns i lådan. En härlig kvällsterapi att plocka upp efter en lång dag på jobbet!

Har du testat nåltovning? Har du några tips att ge till en nybörjare som mig?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.