Jag har fortfarande inte riktigt hittat inspirationen att virka igen efter nederlaget med manteln. Jag vet att inspirationen går i vågor men det är också lite frustrerande när man liksom inte hittar något roligt att virka fast man är hur sugen som helst på att virka något.

I ett försök att ”komma tillbaka” har jag påbörjat en sjal av garnet som egentligen var tänkt till manteln.

virka sjal

Jag har utgått från mitt favoritmönster igen, men gjort några små ändringar. Har visserligen kommit en bit på vägen men det känns fortfarande inte riktigt så där lustfyllt att virka som det gjorde tidigare.

virka inspiration

Jag vet ju att det släpper snart, att inspirationen kommer, och jag vet också att ju mer jag letar efter inspirationen desto längre tid tar det innan den kommer. Ändå sitter jag här och letar just inspiration.

Vad virkar du på just nu?

Spara

2 Comments

 1. Anki 23 oktober, 2017 at 7:53 e m

  Jag håller på med min temperaturhalsduk och ett dahlia-mysterium som snart är klart. Ett tips till att kanske få igång inspirationen är just mysterievirkning eller en CAL. Tex på facebook finns grupper om mysterievirkning, snart drar tex Kristinas Julmysterium igång i fb-gruppen ”Mysterievirkning med camillaslivsstil.se”. Bara ett litet tips, det tycker jag är kul iaf för det är spännande att inte veta exakt vad man gör och försöka lista ut vad det ska bli under tidens gång 🙂

  Reply
  1. Diagnos:Kreativ 24 oktober, 2017 at 6:32 e m

   Tack för din input & tipset! Jag har funderat på att vara med i någon sån där mysterievirkning någon gång men aldrig tagit mig för! Nu när mörkret kommer kanske det är dags att ta tag i det! 🙂

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.