Jag missade Monthly Makers i augusti också och igår kom samlingsinlägget med alla bidrag ut hos Mikaela. Jag blev lite bitter över att jag inte hann med att lämna ett bidrag. Men jag har faktiskt pysslat med pärlor jag med, eller träkulor i alla fall. Här om dagen rotade jag i högen med pysselmaterial från mormor och fann en hel drös med pärlor i alla dess färger och former. Eftersom att jag just nu dras väldigt mycket mot det trärena så sorterade jag ut alla ofärgade träkulor och fyllde upp dem i en glasburk modell större.

träkulor

Jag hade visionen om att jag skulle göra en skål av träkulor men mitt tålamod tog slut när det inte gick som jag hade tänkt mig. Gick över till något enklare och knåpade ihop två nyckelringar och ett grytunderlägg istället.

nyckelring träkulor

Om jag inte gör ett försök till att få ihop en skål av kulorna så är jag sugen på att prova göra någon sorts ampel eller kanske en lampskärm? Det finns i alla fall kulor för ett helt kompani så det är väl bara att testa sig fram tänker jag. Det finns med andra ord risk för att jag återkommer i ämnet träkulor fler gånger!

nyckelringar

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.