Efter den här sommaren har jag så mycket idéer som jag vill testa men inte har hunnit med ännu. Och ungefär lika många idéer har jag också påbörjat men inte avslutat. Jag får flera gånger bromsa mig själv från att starta något nytt och försöker göra klart några av projekten som jag påbörjat. Vissa går det tyngre med än andra!

Matta Jeans

Så vad har jag på gång just nu då?

I stugan virkar jag på mitt evighetsprojekt, restgarnsfilten. När vi stänger stugan för vintern så ska jag uppdatera er om hur det har gått i år.

På bilden där ovan ser ni början av en matta jag tänkt sy i jeans efter att jag sett en inspirerande bild på instagram.

Jag stickar fortfarande på ”En stickning utan plan” men numera har jag en plan för stickningen, det är bara det att det inte går så fort framåt där i tv-fotöljen. Stickningen är tänkt att bli en filt men i tv-fotöljen har jag även ett pågående virkprojekt som stjäl viktig sticktid just nu. Virkprojektet hoppas jag kunna visa snart även om det inte riktigt blev som jag tänkt.

Sticka filt

I Pysselrummet är det kaos, för där har jag startat sjuhundrafemtioelva projekt samtidigt och inte städat bort ett enda. Förutom mattan i jeans som jag påbörjat så har jag två andra syprojekt i jeans som ligger utspridda på bänken. Där finns också några andra halvt påbörjade syprojekt.

Påbörjade projekt

Jag har börjat fläta en korg, men jag gjorde fel och blev tvungen att riva upp allt så nu ligger delarna utspridda på golvet (!). Förmodligen blev jag avbruten och ”tvungen” att lämna det där.

Den hängande mobilen med kottar som jag gjorde i slutet av sommaren gav mig idéer på några fler mobiler så därför har jag gjort stommar till dem, de ligger också där och väntar på att bli färdiga.

Pysselblogg

En dag fick jag lust att skapa i näver så jag började plocka fram prylar till det med kom inte längre än att jag klippt en massa hjärtan i näver, som just nu ligger utspridda på arbetsbordet tillsammans med alla verktyg och andra bra att ha saker.

Näver

Ja, ni hör ju. Jag har alldeles för mycket som jag påbörjat utan att avsluta och trenden visar att jag liksom tycker det är mycket roligare att börja på något nytt än att göra färdigt något som jag påbörjat och oftast blivit avbruten mitt i. Ska försöka bättra mig under hösten men risken är stor att jag inte lyckas. För jag vill heller inte ge mig själv ett förbud att börja på nått nytt innan jag avslutat något jag håller på med, inbillar mig att det bromsar kreativiteten..

Hur gör du? Är du en sån som avslutar dina påbörjade projekt eller samlas de på hög hos dig med?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.