Månadens tema är släppt och värd för den kreativa utmaningen under februari är Stina. Temat är Loppis och jag går igång direkt. Faktiskt så har jag länge tänkt att jag ska åka till second hand affären och leta material att skapa utifrån och nu får jag äntligen en riktigt bra anledning. Eller så använder jag något från arvegodset från mormor som är som ett enda stort loppisfynd alltihopa… Men i vilket fall som helst så kommer det att bli superkul.

Jag kommer mest troligt att skapa något under temat ”återbruk” men man vet aldrig vad man kan fynda så jag ska väl inte skriva fast mig i något.

loppisfynd

Kanske tar jag tillfället i akt och gör något av den flätade korgen som är ett arvegods från mormor. ↑ Eller så gör jag något med den gröna träbacken som jag fyndade på loppis förra sommaren. ↓

loppisfynd

I arvegodset från mormor finns även en hel kappsäck full med tyg, tänk om jag till och med lyckas göra något med symaskinen? Resväskan hade jag faktiskt tänkt att göra något kreativ med också någon gång…

Tidigare har jag bland annat skapat ljusstakar av kakformar som man ofta kan hitta på loppis och piffat upp ett brickbord som även det hade kunnat vara ett loppisfynd. Vad tänker du om månadens tema?

Spara

Spara

2 Comments

 1. Christina 11 februari, 2017 at 8:23 e m

  Det enda jag tänker är att jag vill göra något som jag har nytta av.. 🙂 Har en idé men det förutsätter att jag hittar rätt sorts grejer under mina loppisbesök.

  Reply
  1. Diagnos:Kreativ 12 februari, 2017 at 3:50 e m

   Ja, det är ju svårt det där med att hitta rätt sorts saker på loppis när man behöver dem som bäst! Lycka till i letandet, ska bli roligt att se resultatet sen!

   Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.