I veckan släppte Bea som är en av värdarna i den kreativa utmaningen Monthly makers temat för den här månaden. Den här gången har det röstats om vilket som skulle bli månadens tema och det vinnande alternativet blev Återbruk.

Temat passar mig som handen i handsken, jag är mitt inne i en återbruksperiod och har flera projekt som jag vill hinna avsluta under den här månaden. Rena rama lyxen att sedan kunna välja ut ett av dem som bidrag till utmaningen.

återbruk toarullar

Tidigare har jag haft ett par perioder där jag har återbrukat tomma toarullar. Det har blivit allt från små krukor till mobilhållare. Jag har faktiskt några idéer kvar att testa, måste bara invänta den rätta inspirationen att starta just det projektet.

återbruk

Jag har också återbrukat ett gäng gardinringar till både virkade bitringar och som hängare till makraméamplar. Det finns ett gäng gardinringar kvar som väntar på att bli återbrukade och jag har några idéer här med. Och den kvarvarande delen av min knappskatt väntar också på att bli återbrukad.

återbruk knappar

Jag skulle kunna fortsätta i evigheter och tjata på om återbruk och mina tankar kring temat. Men jag avrundar här och sen återkommer jag med mitt bidrag i slutet av månaden!

Vad har du för tankar inför månadens monthly makers?

1 Comment

  1. Alicia 18 juni, 2017 at 6:19 e m

    Hade då aldrig kunnat gissa att krukan var vävd av toarullar! Så snygg!

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.