Månadens tema är släppt av Fredrika på vinden. Och den här gången känns det som att man får tänka till en eller två gånger för att komma fram till vad man ska skapa. Eller det kommer jag att behöva göra i alla fall. Temat Geometri skapar inte direkt några konkreta idéer på något att skapa i huvudet hos mig så där på direkten, men jag har så klart funderat över det en hel del.

I alla fall går tankebanorna i geometriska mönster; romber, trianglar och sexkanter. Kanske plockar jag fram virknålen och virkar något på temat? Genom att virka med två färger samtidigt kan man skapa en massa olika mönster.

Eller så tar jag fram målarpenseln igen? Med maskeringstape skulle man nog kunna skapa fina geometriska mönster.

Det kan också hända att jag plockar fram pärlorna, där är ju möjligheterna oändliga. På Pinterest har jag skapat en anslagstavla med inspiration till pärlpyssel som fylls på eftersom med sånt som inspirerar mig just nu.

Ska du haka på Monthly Makers den här månaden? Hur går dina tankar kring månadens tema?

Spara

Spara

1 Comment

  1. Finurliga fröken 6 mars, 2017 at 9:50 e m

    Jag känner också att de är ett svårt tema denna månad. Jag googlade runt lite och kollade pinterest och fick lite idéer. Så redan igår började jag faktiskt lite smått på några idéer jag fick. Så får vi se sen hur de blir. Lycka till med ditt. Kram

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.