Jag har funderat en stund på hur jag ska lägga fram det här för er läsare, utan att det ska låta konstigt eller verka som reklam. Men strunt samma, jag måste berätta för att allt blir bara krångligt om jag ska försöka hålla det utanför bloggen. Det är nämligen så att jag driver en liten webbutik där jag ibland, bland annat, säljer virkade produkter. Och jag skriver inte det här för att göra reklam, men det blir så mycket lättare om den som läser frekvent redan vet att jag har en webbutik, den dagen som jag känner att jag vill länka dit.

Idag till exempel hade jag tänkt visa er ett par handledsvärmare som jag virkat och berätta lite om dem, samt berätta om en annan handledsvärmare jag virkade för länge sedan, och gjort en liten hänvisning till webbutiken för att visa vad jag menar. Men det inlägget skulle faktiskt räknas som reklam, även om det är mitt eget företag jag skriver om genom mitt egna företag. (Tjorvigt, I know!)

Jag ska skriva ett inlägg om de där handledsvärmarna senare, och då kommer jag att märka ut inlägget som reklam, enligt lagen, men det känns så mycket bättre om du som läser redan vet att jag egentligen inte skriver inlägget för att göra reklam för mina produkter utan för att ”visa vad jag menar”.

Det är ju inte ni som läser här som är mina kunder i webbutiken, ni som läser här är förmodligen så kreativa att ni fixar era handledsvärmare själva, eller disktrasor eller sjalar eller vad det nu är. Så jag har inget för att jag ”gör reklam” för mina produkter här. Jag håller på med en liten text om ”min PR-policy” som kommer att komma som en liten flik där uppe i menyn, där kan ni (när texten är klar) läsa mer om mina tankar och min förhållning till reklam på bloggen.

barnfiltar

Så, det här är alltså en av anledningarna till att jag virkar barnfiltar på löpande band, sjuhundrafemtioelva disktrasor och handledsvärmare i olika färger och former, jag säljer dem som en del i mitt företag. Jag har ingen bulle i ugnen, vi förbrukar inte fler disktrasor än någon annan familj och jag använder bara ett par handledsvärmare åt gången. Det har i och för sig kanske inte visat sig här på bloggen (ännu) hur många olika barnfiltar jag gjort, men det kommer kanske att visas en hel del framöver. Filtarna på bilderna är bara en del av dem…

Och med det sagt så kan jag återgå till mina vanliga rutiner. Om ni är nyfikna på min webbutik så hittar ni den på HojnaDesign.se

Ha en härlig fredagskväll!

barnfiltar

Spara

1 Comment

  1. Christina 12 februari, 2017 at 8:01 f m

    Så roligt med en egen liten webshop. 🙂 Det är faktiskt en av mina drömmar också, att starta ett företag på sidan om och göra något kreativt/roligt av det.

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.