Februari har passerat och ännu en inläggsfattig månad här på bloggen. Jag skyller på sjukdom och alldeles för många timmar på jobbet. Faktum är att jag faktiskt har pysslat lite mer än vad som synts här på bloggen men som jag nämnt tidigare så blir inte allt alltid som man tänkt sig!

stickat grytunderlägg

Fem fjuttiga inlägg är inte så mycket att sammanfatta men jag vill inte bryta min tradition med månadssammanfattningar så det blir en ändå i ett litet annat format än innan. Jag introducerar månadslistan och sammanfattar månaden i listformat!

Februarilistan

Månadens tyngsta – Det stickade grytunderlägget. Så tungjobbat material att sticka i.

Månadens roligaste – Den flätade kassen. Jag tycker fortfarande att det är superkul att fläta i den här tekniken.

Månadens bästaSpegelramen är nog det jag är mest nöjd med från den här månadens alster.

spegelram

Månadens tålamodsprovYtterkrukan av toarullar. Den där ”broderade” kanten var ett riktigt evighetsjobb! Var nära att ge upp flera gånger!

Månadens sämsta – Att det inte är fler timmar på dygnet. Jag har så mycket jag vill göra ju!

Pågående projekt

Jag virkar då och då en ruta av det jag valt att kalla Mormor Vilmas ruta. Försöker finslipa mönstret och är snart redo att dela med mig av beskrivningen.

Den här (länk) stickningen är också pågående. Jag har kommit en bit på vägen och tror jag bestämt mig för att det ska bli en filt. Stickar några varv då och då så det går ju inte direkt i raketfart.

Sticka filt

Statusrapport för inte-köpa-nytt-utmaningen

Den här månaden har jag inte haft något ”måste-ha-begär”. Det har mer handlat om tankar som, får jag köpa nytt lim om(när) det lim jag har hemma tar slut? Eller skulle jag kunna lösa det utan att köpa nytt?

Jag har fortsatt att röja lite bland mina pysselmaterial och hittat inspiration till flera saker jag vill testa så just nu känner jag mig inte alls direkt begränsad av att inte kunna köpa nytt. Vi får väl se hur det känns efter nästa månad!

klister

Kommande månad

Jag har ett par idéer jag vill testa med String Art och hoppas att jag får lust att göra det under nästa månad. Dessutom har jag sett ut några prylar i garaget som ska kastas som jag tänkte återbruka och ge nytt liv. Jag har gömt undan dem så att sambon inte ska hinna före och lämna dem till soptippen! 😉

Mars är också månaden när odlingssäsongen börjar. Jag odlar en hel del grönsaker och funderar på om även det ska få ta plats här på bloggen? Vad tycker du? Är du intresserad av att läsa om mina odlingar här? Lämna gärna en kommentar!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.