Om du följer mig på instagram så kunde du här om dagen se en liten glimt av när jag påbördade ett återbruk av en spegel i instastories (du finner mig under @diagnoskreativ på instagram). Jag hade nämligen en spegel i mina gömmor som egentligen skulle åka till soptippen men jag ville först testa att rädda den.

spegelram

Med en avbitare klippte jag sönder den slitna rottingramen och plockade ut spegelglaset. Eftersom att spegelglaset saknade upphängning så limmade jag fast två tavelhängare på baksidan med ett stadigt tvåkomponentslim. Sedan började jag leta träknubbar i lagom storlek och plockade fram ett stadigt genomskinligt klister.

naturinspirerad spegel

Egentligen hade jag velat ha större träknubbar i en jämn rad längst ut men så här i efterhand blev det ganska bra med lite olika storlekar också.

spegelram

Spegeln fick ta plats på väggen i groventrén. Och, ja tanken var att den skulle hänga rakt men det var slut batterier i skruvdragaren och jag var ivrig att se resultatet! ( =spegeln kommer att hänga snett i all framtid!)

naturinspirerad spegelram

Jag blev riktigt nöjd med resultatet. En naturinspirerad spegelram precis som jag tänkt mig. Och det bästa av allt, nu slipper jag gå på toaletten och kolla mig i spegeln varje gång jag tagit på mig mössan! 🙂

Kanske måste jag leta fler speglar, på loppis, att återbruka. Funderar på om det inte skulle vara fint att hänga några speglar i grupp på den här väggen.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.