Vi har haft en riktigt härlig vårhelg här i Norrbotten i helgen. Jag har spenderat mig helg ute i trädgården. Städat växthus och planterat ut växter där samt förberett mina odlingslådor för odlingssäsongen. Vill du läsa mer om mina odlingar kan du kika in på min andra blogg HojnaSandra.

Under veckan som har gått har jag funderat en hel del över mitt bloggande. När jag startade den här bloggen strax innan nyår hade jag som mål att publicera nya inlägg här 3-4 gånger i veckan. Men det var ju innan jag fick ett heltidsjobb. Jag tvingas motvilligt inse att det inte kommer att hålla. Även om jag fortfarande är kreativ flera gånger i veckan så hinner jag inte publicera blogginlägg så frekvent längre. Hur mycket jag än vill.

Jag behöver alltså släppa mina krav på mig själv om att fylla den här bloggen med nya kreativiteter varje vecka och istället publicera inlägg när det finns tid och ork till det. Med det sagt så hoppas jag att ni fortsätter att titta in här då och då ändå. Vill du vara säker på att du inte missar något inlägg så kan du enkelt följa bloggen via Bloglovin’ eller gilla Diagnos:Kreativ på facebook.

Under veckan som kommer ska jag i alla fall försöka färdigställa och presentera mitt bidrag till monthly makers. Och så kommer ett inlägg med lite pärlpyssel. Vi ses!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.