Förr om åren ritade jag ganska mycket. Ofta bara ”klotter” helt utan tanke, men jag minns att jag ritade en del teckningar i ett block som förmodligen ligger i någon låda i förrådet. Nu när jag fick jobb under våren så har det varit så otroligt skönt att varva ned med något om kvällarna och då har penna och papper fått komma fram. Rätt så ringrostig på handen känner jag, men avkopplande som sjutton.

akvarellpennor

Jag har alltid varit sugen på att prova måla med akvarell, men eftersom att det blir så sällan jag målar/ritar så har jag inte riktigt tyckt att det har varit värt att köpa akvarellfärg. Däremot slog jag till och köpte akvarellpennor och ett block att måla i.

akvarellpennor

Att färglägga med akvarellpennor behöver jag dock träna mer på, känns som att det finns en hel del att lära. Men svårast av allt är nog att komma på vad man ska rita för något, det är alltid det som sätter käppar i hjulet när jag sitter där med pennan i hand.

Brukar du rita? Hur gör du för att bestämma dig för vad du ska rita? Eller är det så för dig att du redan vet vad du ska rita när du sätter dig ned med pennan i hand?

akvarellpennor

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.