Vi lämnar strax årets första månad bakom oss och jag tänkte försöka sammanfatta januari och mina kreativiteter samt berätta lite om planerna för den kommande månaden.

Månaden började rätt segt, jullovslunken låg kvar en bra bit in i januari och jag hittade inte riktigt inspirationen. Årets första pyssel bestod av återbruk av clementinlådor. Sedan virkade jag som besatt under en period och funderade kring stickning.

När jag äntligen kommit ut ur jullovslunken och kom in i lite normala rutiner igen så kom också inspirationen och idéerna verkade aldrig sina. Jag har en del pågående projekt som jag inte hunnit avsluta under januari men som förhoppningsvis blir klara snart så jag kan visa dem.

Jag lyckades i alla fall ro i hamn det stickade hundtäcket och ett bidrag till monthly makers. Jag testade målarfärg och skapade också ordning bland hundkoppel.

Vi blickar framåt mot februari och jag lägger undan färgerna lila och vinröd för en stund. Jag ser framemot en månad där ljuset återvänder och ger mig bättre förutsättningar för att fota. En tapetsering står för dörren och jag tänkte att ni skulle få hänga med i den.

Under den här månaden har jag också planer på att skapa en video till ett litet projekt jag har tjuvstartat, vi får se om jag ror det i hamn. På min att-göra-lista finns också en lampa till vardagsrummet där jag tänker använda mig av återbruk. Och förutom det så pågår det alltid en eller flera virkningar såklart. Den som följer mig på Pinterest kanske har sett vad jag inspireras av just nu.

Februari kan komma, jag är redo!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.