Mikaela som är värd för månadens tema i Monthly makers har idag släppt temat för April. Temat Djur känns riktigt peppigt och jag har faktiskt flera saker på min ”vill-skapa-lista” som skulle kunna passa in på det temat.

I stickkorgen ligger ännu ett hundtäcke och väntar på att få sina sista varv stickade, motivationen för att färdigställa ligger dock långt borta. Det är ju vår och ingen hund behöver ett ulltäcke just nu.

stickat hundtäcke

Sally (mammas hund) på bilden ovan skulle säkerligen bli glad över lite nya leksaker, så kanske kan jag hitta på något där? Min egen hund, som poserar i ett täcke jag virkat på bilden nedan, skulle gärna ha en ny skön liggplats men jag vet inte om tiden räcker till att skapa en hundbädd just nu?!

virka hundtäcke

Jag har ju nyss skapat några djuriska bitringar och virkat en flodhäst, så att skapa med virknålen går nog bort den här gången i Monthly makers i alla fall. Tankarna går så klart på högvarv och det ska bli riktigt roligt att hugga tag i temat djur och sätta igång med att skapa!

Här är ett urval av tidigare pyssel jag har gjort som skulle kunna passa in på temat:

En grön katt i Silk Clay, en drake i tusch, en trären dalahäst, ett mobilställ med en nyfiken katt, en björn som kylskåpsmagnet och ett foto på en tiger som jag redigerat till ett fotoprint.

Spara

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.