Månadens värd för den kreativa utmaningen Monthly Makers är Wilda med Reaktionista. Hon avslöjade igår att månadens tema är Tyg. I vanlig ordning så tänkte jag presentera hur mina tankar runt temat går.

symaskin

Känns som att det här temat kommer väldigt lägligt, nu när jag plockat fram symaskinen och allt. Jag ska leta bland tygerna i arvegodset från mormor och även om det inte blir någon avancerad skapelse så ska jag äntligen få sy något. Känner mig riktigt peppad och tankarna går som vanligt på högvarv.

Bland tygerna i arvegodset från mormor har jag sett att det finns några tyger jag skulle vilja sy kuddar av. Men man måste ha i åtanke att senast jag använde symaskin var på syslöjden i högstadiet ungefär, förutom några halvlyckade försök här om året. Kanske får jag konsultera min kära vän sömmerskan för att få ihop ett kuddfodral.

sy tyger

Är också väldigt sugen på att sy en necessär, men kanske behöver jag börja med något mer basic först. Hittade en bok i arvegodset som kanske kan guida mig även om jag är osäker på hur resultatet blir.

Har några andra tankar kring temat tyg också, som inte innefattar symaskinen, i alla fall inte så mycket. Bra att ha en liten back-up tänker jag om det inte går som jag tänkt med de där kuddarna.

sybok

Ska du haka på Monthly Makers den här månaden? Hur går dina tankar?

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.