Brickan som jag förvandlade med målarfärg för en tid sedan hade ännu ett syfte, förutom att vara testare för målarfärg så skulle den självklart få ett användningsområde också. I mitt Instagramflöde är det just nu en hel del bilder på olika pyssel med rörpärlor och jag inspirerades av @parlpluttan (← följtips!!) och hennes läckra brickor med mönster. Jag hade dock alla ♥-ans dag i åtanke och tänkte att en kaffebricka att servera kaffe på sängen med vore något.

kaffebricka

Jag pärlade två identiska pärlplattor och limmade fast i brickans botten. Skulle så klart ha haft de där pärlplattorna som man kan kroka fast i varandra för att slippa skarven i mitten men nu blev det bara inte så. Jag råkade göra slut på dotterns alla vita pärlor och är beordrad att köpa nya. Kommer att bli tvungen köpa pärlor till mig själv också för det lär nog bli mer pärlande här framöver…

kaffebricka

När allahjärtansdag har passerat och våren står för dörren så tror jag att den här brickan kommer att bli perfekt när man vill ta med sig kaffe ut i trädgården!

kaffebricka

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.