Sköna maj har strax passerat. Jag har aldrig upplevt ett varmare och soligare maj tidigare. Tiden inomhus krymper till förmån för tiden ute i trädgården. Det är främst tiden framför datorn = bloggtiden som får stå åt sidan för jag hinner visst med att vara lite kreativ emellanåt ändå. Jag sammanfattar månaden med den sedvanliga listan och blickar lite försiktigt fram mot nästa månad.

Drivved

Månadslistan

Månadens tyngsta – Den virkade krukan, de sista varven är alltid tråkigast att virka tycker jag. Nästa virkprojekt blir inte så stort!

Månadens roligaste – Förvaringsfatet, ett relativt enkelt pyssel som löste mitt förvaringsproblem!

Månadens bästa – Helt klart pysselrummet som äntligen är färdigt! Jag stortrivs och vill bara skapa hela dagarna!

Glasburkar

Månadens tålamodsprov – Symaskinen! Gaaah, jag blir gråhårig av alla funktioner som jag inte förstår mig på!

Månadens sämsta – Jag vet inte om jag har något sämsta den här månaden. Skulle kanske kunna vara att kvällssolen ligger rakt i mina ögon när jag sitter vid skrivbordet i pysselrummet? Måste prova göra ett solskydd till fönstret!

Pågående projekt

Har börjat knyta en lite större makramébonad som jag hoppas blir klar under nästa månad. Stickningen växer sakta men säkert och Mormor Vilmas rutor har tyvärr inte blivit fler till antalet sedan sist. Finns risk att jag startar upp en ny virkning vilken dag som helst, ska bara bestämma mig för vad jag ska göra den här gången.

Garnrullar

Statusrapport för inte-köpa-nytt-utmaningen

Jag tänkte göra en halvårsrapport i ett eget inlägg här framöver där jag ska dela med mig av hur utmaningen har gått under första halvan av 2018. Håll utkik!

Kommande månad

Ifjol hade bloggen ett uppehåll under sommarmånaderna. Jag har inte bestämt mig ännu hur jag ska göra i år. Jag kommer i vilket fall som helst att skapa även under sommaren och jag är bland annat sugen på att fläta en korg av kvistar. Har några inlägg kvar av rundturen i pysselrummet i alla fall, ska bara röja undan lite så jag kan fota först…

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.