Rundturen i pysselrummet fortsätter, här finner du den första delen. Sedan tidigare hade jag ett skrivbord i det här rummet, om jag inte minns helt fel så är det av modellen ”Kallax” från IKEA. Det var en bokhylla där man hängde en skrivbordsdel på. Det skrivbordet har jag slaktat och delen som man hängde på bokhyllan har jag satt ett par extra ben på och skapat ett arbetsbord, som en ö mitt i rummet. Arbetsytor kan man väl inte få för många av?

Pysselrum arbetsbord

Under arbetsbordet har jag placerat en lådhurts på hjul som lätt kan rullas ut om man vill kunna sitta runt bordet. I lådhurtsen förvarar jag diverse papper och andra pappersliknande material. Jag har också gjort en halvbra lösning under arbetsbordet där jag hängt upp en rulle med skummadrass som liksom är lite svår att förvara. Skummadrassen använder jag till fyllning och stoppning i diverse kreationer. Jag har egentligen bara spikat fast ett gummiband som jag lagt skummadrassen i. Ska se om jag lyckas fixa en bättre upphängning senare.

arbetsbord

Den andra delen av det före detta skrivbordet, bokhyllan, har jag placerat mot väggen med snedtak som finns direkt till vänster när man kommer in i pysselrummet.

förvaringshylla

Här förvarar jag böcker tillsammans med andra papper i tidskriftssamlare och träkulor i glasburkar får också trängas där.

Fortsättningen på rundturen i pysselrummet kommer en annan dag. Då tänkte jag att ni ska få ta del av mina förvaringslösningar där det mesta av mitt material gömmer sig.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.