Sommarpausen är över och jag tänkte sammanfatta sommaren kort innan vi kastar oss in i vardagen igen. Även om bloggen har haft en liten paus så har det pysslats en hel del vill jag lova.

Vädret har ju inte direkt varit sommaraktigt i år, i alla fall inte de första två tredjedelarna. Tråkigt för de blekvita benen men desto bättre för pysselhjärnan. Min kreativitet har snurrat på högvarv hela sommaren och jag har hjärnan full med idéer jag vill prova på. Jag har varit rätt så aktiv på Pinterest under sommarkvällarna och inspirationen bubblar nästintill över.

Virknålen har också gått varm om kvällarna och jag har påbörjat femtioelva olika projekt på samma gång. Där emellan har jag även stickat ett disktrasa eller två. Så fort virkprojekten är avslutade så ska jag blogga om dem eftersom.

stickad disktrasa

Jag har utökat antalet tuschpennor och började med att färglägga några gamla blyertsteckningar jag hittade i ett ritblock. Ser framemot höstkvällar med penna och papper framöver.

rita kanin

Målarpenseln har varit fram under sommaren och jag ska visa vad jag har förvandlat den här gången så fort allt är färdigt. Jag har också gjort några försök att närma mig ett samarbete med symaskinen, kan avslöja att vår relation inte klickar helt ännu. Vi får fortsätta jobba på det helt enkelt!

Men hösten kan komma, jag är redo!

Spara

Spara

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.