Hej bloggen & du som fortfarande tittar in och läser!

Jag saknar er båda lite faktiskt. Det har gått två nästan tomma månader sedan sist och jag har kommit på varför. En orsak är förstås den lilla vilda valpen som tar uppmärksamheten + att jag inte har introducerat pysselrummet och alla bitbara saker där för henne ännu. Den andra orsaken är lite prestationsångest tror jag. Eller något i den stilen i alla fall.

Först tänkte jag inte publicera det här inlägget, för jag vill liksom inte hålla på och ”be om ursäkt” för att jag är lite frånvarande från min egen blogg under perioder. Vem bryr sig förutom jag själv egentligen? Men sen kom jag på andra tankar, för jag tror att det är många av er andra som skapar som också hamnar i ”tomrum” som det jag just nu är i. Perioder när man vill så mycket men får ingenting gjort. Och perioder när man skapar men ingenting blir som man vill.

Återbruka jeans

Jag har inte velat öppna Instagram under en månad nu, för att jag vill inte se allt fint som alla andra skapar när jag sitter här och får ingenting gjort. Jag vill så mycket men det blir inget av det.

Innan valpen kom sydde jag en madrass till buren i bilen. Den blev perfekt men när jag fotade inför att skriva ett blogginlägg om den så blev bilderna skitdåliga och jag kastade dem. Och nu har ju hunden hunnit smutsa ned madrassen så jag har ingen lust att fota den, eller blogga om den heller.

Sedan hamnade jag i det där vaccumet när jag inte hade lust att skapa alls under en period. På sin höjd har jag stickat några maskor på en halsduk i fåtöljen om kvällarna. (En halsduk som förövrigt aldrig kommer att bli klar eftersom att jag råkade tvinna maskorna runt rundstickan och insåg alldeles försent).

Till papperskorgen

Igår, när jag äntligen plockade fram material för att färdigställa en idé till en lampa som jag fnulat på. Då blev inte resultatet som jag tänkt mig och jag ville bara kasta skiten i soptunnan.

Och det är det här som gör mig så irriterad. Jag har satt för höga krav på mig själv och egentligen är det ingen annan än jag själv som bryr sig. Jag vill inte publicera något som jag inte är nöjd med och det där med att vara nöjd går ju också i vågor. Ibland är man nöjd över det lilla och ibland kan man inte nöja sig om det inte är helt perfekt.

Ja, då tänkte jag ju förstås försöka komma ut ur min perfekta bubbla och den negativa spiralen som jag satt mig själv i. Kanske göra det lite obehagligt för mig själv och publicera de där inläggen som jag förberett för länge sedan men inte är perfekt nöjd med? Kanske också försöka vara kreativ men med lite lägre krav på mig själv… För jag vill ju fortfarande skapa, fixa och vara kreativ men har bara hamnat lite snett för tillfället.

<3

Vi ses snart igen! 🙂

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.