Vi har tagit steget in i det nya året och jag tänkte dela med mig av mina tankar om det som komma skall. Året 2017 har jag utsett till det år när jag ska utvecklas och ta till vara på alla mina kreativa idéer. Jag ska testa mig fram prova på smått som stort. I ett anteckningsblock har jag under en tid klottrat ned massor med pyssel och projekt jag vill ta mig an i framtiden. Och under 2017 tänker jag ge mig i kast med en stor del av dem.

Bland mina nedklottrade idéer finns bland annat planer på att återbruka en gammal spegeldörr, jag har ett kontor som behöver en make-over och allt mitt pysselmaterial behöver en ordentlig förvaring.

2017 ska bli året när jag lär mig att sticka på riktigt. Jag har sagt det förr men den här gången menar jag det, i år ska jag lyckas sticka mig en alldeles egen ulltröja! Jag vill också bli bättre på att använda mig av symaskinen, tyvärr har den jag äger valt att kasta in handduken så jag tänkte låna mammas symaskin tills dess att jag har råd att köpa mig en ny.

Det lär bli en hel del återbruk och diy’s men min förhoppning är också att jag ska kunna inspirera till annat pyssel. I min plan ligger också en del virkbeskrivningar och egna mönster.

2017 är alltså året när den här bloggen ska vakna till liv, jag har som mål att publicera nya inlägg frekvent och hoppas att ni som läser ska gilla det ni ser. Men jag är också intresserad av att veta vad du som läser vill se mer av i  den här bloggen?!

Lägg till Diagnos:Kreativ på din Bloglovin’ eller gilla på facebook så missar du inget!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.