På en liten väggyta i ett hörn i pysselrummet har jag skruvat upp tavellister för att förvara glasburkar som innehåller knappar och träkulor. Det ger en enkel överblick av innehållet och jag tycker det blir en härlig ”dekoration” på väggen.

Förvaring i glasburkar
Sprayfärg

Glasburkarnas lock har jag målat med sprayfärg för att ge dem ett enhetligare uttryck.

Tips, lägg locken i en kartong med halvhöga kanter när du ska måla dem så slipper du sprayfärg överallt men kommer ändå åt att spraya runt om!

Under den ena tavellisten har jag limmat fast locken på några glasburkar med kontaktlim. Genom att limma fast locket så går det fortfarande att skruva av och på burken. Jag hade kunnat skruva fast locket för att vara säker på att burken hänger kvar. Men jag litar istället på att limmet håller och väljer lätta kulor i de hängande glasburkarna.

Glasburkar förvaring

Ville göra de ”hängande” glasburkarna, som jag limmade fast under, enhetliga genom att använda samma sorts glasburk, trodde jag hade samlat på mig fler likadana brukar men tydligen inte, jag får limma fast fler eftersom helt enkelt!

Förvaring i glasburkar

Hade först en tanke om att måla tavellisterna vita eller gråa, men ibland blir jag lite för ivrig att bli färdig och hoppar över steg som jag sedan kan ångra lite. Frågan är nu som jag ska skruva ned hyllorna och måla en grå och en vit, eller båda i samma färg, eller om jag ska låta dem vara trärena?!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.