Vi har kommit till del tre av rundturen i pysselrummet. Gaah, jag vill egentligen inte kalla det för pysselrum men hittar inget lämpligt ord för min kreativa yta! I den här delen ska vi titta närmare på hängförvaringen som jag velade om i början av renoveringen. Det föll till slut på ALGOT från Ikea och här kan ni läsa om misstagen jag gjorde när jag skruvade upp förvaringen på väggen.

Pysselförvaring

De tre sektionerna som jag skruvat upp på en halvvägg under snedtaket sväljer nästan alla mina garner, en hel drös med träkulor i alla möjliga färger och former och lite annat smått och gott. Garnet förvarar jag i de täckta lådorna och just nu ligger allt huller om buller där i. När lusten faller på tänker jag försöka organisera garnet så jag vet var jag har vad.

pysselförvaring

Som ni ser så är det fortfarande en hel del röra bland alla saker, jag har en plan för hur jag vill att det ska se ut men jag har alldeles för mycket prylar som inte riktigt får plats någonstans. Till hösten kanske jag får tid att organisera upp allt lite bättre.

träkulor

Färgade träpärlor i glasburkar, och resten av pärlorna trängs i lådorna i den lilla byrån till höger i bild. Jag är glad att jag valde att sätta en hylla överst på förvaringslösningen. Även om hyllan är rätt så stökig just nu så är planen att få till en effektiv förvaring även här.

pysselförvaring

I de öppna korgarna trängs burkar och lådor med diverse pysselmaterial, knappar, pärlor och annat smått och gott i en salig blandning. Och högst upp på den lilla byrån har kortet på mormor fått ta plats, härifrån kan hon hålla ett vakande öga på mina kreativa stunder tänker jag. <3

Som ni säkert förstår så kommer det att ändras en hel del här inne med tiden. Jag känner mig inte färdig med rummet och tänker att det kommer jag nog aldrig att bli, men så ska det nog vara också. Pysselförvaring ändras ju allt eftersom att pysselmaterialet försvinner eller kommer till!

Det finns några delar av rummet kvar att visa innan rundturen är slut, de kommer så småningom. Här kan du hitta alla inlägg som publicerats om pysselrummet, eller vad jag nu ska välja att kalla det kreativa rummet?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.