Jag tänkte att vi skulle ta en liten rundtur i mitt ”nya” pysselrum. Jag insåg ganska fort att det blir ett jääättelångt inlägg om jag skulle visa hela pysselrummet på en gång så vi gör det i små etapper, du kommer att hitta alla inlägg från pysselrummet här. Vi börjar med min pysselhylla.

pysselhylla

Ovanför skrivbordet under snedtaket har jag valt att sätta en vägghylla där tanken är att jag ska förvara de prylar som används ofta. Innehållet på hyllan kan nog komma att förändras under tidens gång. På väggen till vänster om pysselhyllan, under taket hänger hundrumporna som ni kunde se i det här inlägget. Direkt till höger om hyllan är ett av rummets två fönster.

Pysselhylla

Uppe på hyllan har förvaringsfatet fått ta plats tillsammans med tuschpennor i näverkorgar. Spånkorgen till vänster kan komma att bli målad här framöver och i den förvarar jag just nu prylar som jag inte vet var jag ska förvara! 😉

Under hyllan har jag hängt en smalare rundstav. Eller hängt och hängt, jag har helt enkelt lagt den i hyllans konsoler.

pysselhylla

Och på rundstaven trängs just nu en återbrukad bestickhållare (?) i hängformat, där saxarna får husera i en spraymålad glasburk. Någon typ av kruka (?) i hängmodell, också spraymålad, som har fått ett par pennor i sig. Ett näverkuvert från mormor som förmodligen lär innehålla små anteckningspapper här framöver och sedan en gammal tratt.

Pysselhylla

Tratten är perfekt att sätta en trådrulle i, dra ut änden genom hålet och sedan slipper man smitande trådrullar!

Tratt

Innehållet på min pysselhylla kommer med största sannolikhet att förändras längs vägen. Men jag gillar att den, trots sitt inte alltför stora format, får plats med rätt så mycket ”bra-att-ha-prylar”.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.